Organisatie:   Sandra Verhage   Ester Coumans                           Renske Eilers       Heidi van de Mortel     Franka van de Gevel       Judith Hendriks


Stichting Avond4daagse Asten 2024

We organiseren dit jaar de avond4daagse voor de 6e keer met veel plezier onder de vlag van onze nieuwe Stichting. De bestuursleden hebben de buurtvereniging overgedragen aan een nieuw enthousiast team. Wij gaan door met dit wandelevenement. 

 

Buurtvereniging Klavertje 4  ** 2018 - 2023 **

De Avond4daagse is overal in Nederland. 

 

De avond4daagse Asten werd sinds 2018 georganiseerd door buurtvereniging Klavertje 4. Het idee is ontstaan uit een enquête onder de leden. Na een klein haalbaarheidsonderzoek, zijn we vol enthousiasme gestart met de organisatie. Ons doel: in combinatie met wandelen de samenhorigheid onder (sport)verenigingen, scholen en groepen te versterken. Dit door de routes door Asten, Ommel en Heusden te laten lopen.

 

Buurtvereniging klavertje 4 is opgericht op 1 april 1957. Een gezellige buurtvereniging, waar het ons-kent-ons gevoel heerst. Deze vereniging organiseert diversen activiteiten voor haar leden het hele jaar door. We proberen de sociale verbintenis te behouden en te verbeteren. Dit doen we binnen als buiten de grenzen van onze buurt in samenwerking met andere verenigingen.

We gaan dit evenement jaarlijks organiseren. We proberen zoveel mogelijk te verzorgen tijdens het evenement, middels sponsoren en giften.

 

In 2018 hadden we de 1e Avond4daagse Asten, deze is niet geheel vlekkeloos verlopen. Op woensdag werd slecht weer voorspeld. Deze avond hebben we niet door kunnen laten gaan. Het werd een Avond3daagse. Maar niet minder gezellig. Met een opkomst van zo'n 400 wandelaars hebben we er een top week van gemaakt. 

 

In 2019 verliep de Avond4daagse vlekkeloos. Dit jaar hadden we 450 deelnemers. Iedere avond is doorgegaan!

In 2020 hebben we hem ivm corona geheel moeten annuleren. 

In 2021 is hij gewandeld in juli. Kijk de foto's maar een terug. Prachtig weer, overdag wat regen, maar we hebben het droog gehouden tijdens het wandelen. Hier liepen 475 deelnemers aan mee. 

In 2022 wandelden we in mei weer met ruim 400 leden mee. Het was mooi weer, echter hadden we overdag wel een keer een storm gehad. Dit mocht de pret niet drukken, het koste de organisatie alleen een tent. 

In 2023 was een top jaar, we waren met 525 kaarten de grootste en compleet uitverkocht. De organisatie verliep zonder problemen. 

In 2024 was de Avond4daagse in 2 uur uitverkocht. We verkochten zelfs 100 kaarten meer als het jaar ervoor. Wat een mooie start. 

Bedankt dat je onze website hebt bezocht. Kom gerust nog eens terug!